Meidän perhe

Lyhyt esittely meistä.  

Katri: Minä, tämän blogin kirjoittaja eli äiti, vaimo ja ainut nainen tässä perheessä. Synnyin vuonna -87 Lappeenrannassa ja täällä asun edelleen. Valmistuin kotitalousyrittäjäksi vuonna 2007, mutta sen alan töitä en ole tehnyt kuin muutamat kesät. Jatkoin suoraan opiskelua lähihoitajaksi ja valmistuin 2009. Työskentelen tällä hetkellä lähihoitajana kehitysvammaisten parissa. Rakastan hyvää ruokaa, olen kiinnostunut luonnon ja maapallon hyvinvoinnista ja rakastan asioiden syvällistä pohdiskelua; yksin ja yhdessä. Harrastan physiopilatesta ja satunnaisesti käyn kuntosalilla ja lenkillä. Sairastan migreeniä ja sekamuotoistasidekudostautia.

Simo, mieheni ja lasteni isä: Haminasta kotoisin vuonna -86 syntynyt koneinsinööri. Tykkää puuhailla ja rakennella ja käy kuntosalilla aina kun kotikiireiltään ehtii. Puhelias ja kovaääninen.

Onni, 07/12: Esikoispoikamme. Sosiaalinen ja puhelias joka rakastaa trampoliinilla pomppimista. Sai Aspergerin oireyhtymä-diagnoosin vuonna 2017.

Väinö, 02/14: Ihailee kaikkea kaunista, tykkää touhuta veljiensä kanssa, muistaa äitiä halauksin ja suukoin ja rakastaa kananmunaa ylikaiken.

Martti, 03/16: Nuorimmainen, meidän vauva. Tykkää koirista ja Ryhmä Hausta. Osaa näyttää omaa tahtoaan ja seuraa perässä isoveljiensä touhuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti