torstai 31. elokuuta 2017

Mitä tapahtuikaan kesällä 2017?

Niin kuin aina, kesä meni ennen kuin tajusimme sen alkaneenkaan. Näin oli etenkin tänä vuonna. Arki, myös lomalla on niin hektistä ja tarkoin aikataulutettua, että itsekään ei meinaa muistaa, että mitähän kaikkea sitä tuli touhuttua ja koettua. Syksy alkaa siis jo olla täällä, töineen, päiväkoteineen, toimintaterapioineen ja muine asiointi- ja harrastuskäynteineen.

Mutta palataanpa vielä hetkeksi Puttosten kesään 2017:


Kesäkuussa isot pojat olivat vielä päiväkodissa juhannukselle saakka kunnes jäivät viiden viikon kesälomalle ja isi oli töissä heinäkuun puoleenväliin asti. Tämän takia tohuilimme lähinnä kotikaupungissamme. Ja kaikki pojat saivat vuorotellen omaa aikaa äidin kanssa. Isompien kanssa kävimme kahvilassa ja pienimmän kanssa uimarannan leikkipuistossa. Juhannuksena teimme porkkanalohta eli porkkalaa, na-mi-a! Emme jaksaneet lähteä juhannukseksi mökille yöksi, mutta kävimme pienemmällä mökillä saunomassa ja katsomassa kokkoa. Joku päivä oli jopa niinkin lämmintä, että viritimme uima-altaan pihalle!










Heinäkuussa kävimme uimarannalla, mökillä ja pienimmän kanssa kävimme ottamassa pari tikkiä silmäkulmaan, kun kaatui rappusissa. Isikin jäi vihdoin ja viimein lomalle ja lähdimme reissuun. Kuudennen hääpäivämme "vietimme" lomareissulla. Siitä olenkin tehnyt erillisen postauksen. Voit lukea sen täältä. Isi saalisti myös takapihaltamme rotan, yök! Nautimme auringosta aina kun sitä oli ja herkuttelimme mehukkailla kesän herkuilla kuten lättänillä persikoilla. Loppu kuusta oli Onskan 5 vee synttärit, mutta tähän en saanut nyt siitä päivästä yhtään kuvaa.











Elokuun 1. päivä pojat palasivat loman jälkeen päiväkotiin. Tuntui, että ilmojen puolesta kesä vasta kunnolla alkoi! Mökkeilimme ja kävimme Kotkassa päiväreissulla. Meillä kävi ystäväperhe yökylässä ja näytimme myös heille Lappeenrantaa. Voisin sanoa, että tämä viikonloppu oli koko kesän kohokohtia! Saimme harvinaisen 4 tuntia kahdenkeskistä aikaa ja kokeilimme tehdä vegaanisia susheja itse. Kivaa niitä oli tehdä, mutta maku, ei ollut meidän juttu. Maistuivat vain hurjasta wasabi määrästä huolimatta mädälle kalalle... :D Niin ja joku tosiaan täytti myös 30 vuotta...










Aurinkoista syksyä kaikille toivottelee, Ikko









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti